- Reklama -

Nejradši bych hned naskočil do hry, těší se z přestupu do Washingtonu Oshie

- Reklama -

Ve Washingtonu doufají, že mají pohromadě vítězný tým. Posily T.J. Oshie a Justin Williams mají být podle názoru vedení klubu potřebnými kamínky do mozaiky, jež by mohla do metropole USA přinést Stanley Cup. Podobný postoj zastává i bývalý útočník St. Louis.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Oshie přišel do Washingtonu 2. července při výměně za útočníka Troye Brouwera, brankáře Phoenixe Copleyho a volbu ve třetím kole draftu. O víkendu se poprvé setkal s novináři a neskrýval nadšení.
„Tenhle tým je připraven vyhrávat, aspoň to tak vypadá,“ nechal se slyšet osmadvacetiletý Američan. „Jsem šťastný, že jsem jeho posilou a součástí skládačky.“


Bude vás zajímat:

- Reklama -

Během své první tiskové konference prý Oshie těžko hledal slova, aby dostatečně popsal své rozpoložení. Uznávaný specialista na samostatné nájezdy se nejprve setkal s trenérem Barrym Trotzem a jeho asistenty, potom předstoupil před novináře.
„Je pro mě těžké mluvit. Byl jsem tak nadšený z rozmluvy s trenéry, že bych nejraději hned naskočil do hry. Bylo to taky o jejich nadšení z nadcházející sezóny a nového týmu. Dá se říct, že jsou nažhavení a podobně nažhavili mě, přestože máme před sebou ještě pár měsíců.“
Hokejista, jenž by měl na dresu nosit číslo 77, toho bude mít přes léto na starosti hodně. Za pár týdnů se má ženit. Dál si musí najít ve Washingtonu nové bydlení. Do toho všeho současně dokončuje stavbu domu v Minnesotě poblíž města St. Paul.

Také další posila Justin Williams vyslovil radost nad tím, jaké bude mít nové spoluhráče. Včetně T.J. Oshieho. „Je to malý pitbull,“ řekl na adresu bývalého hráče Blues. „Tělem rozdává hity jako kamión, k tomu je šikovný s hokejkou. Je to dynamický ofenzivní hráč, ale také chlap, co hraje tvrdě.“
Capitals zahájí sezónu 10. října proti New Jersey Devils ve Verizon Centeru. „Bude to nová kapitola. Vzrušující nová kapitola. Věřím, že postoupím na jinou úroveň a stanu se rozdílovým hráčem,“ těší se na působení po boku Ovečkina a spol. T.J. Oshie.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -