- Reklama -

Není to pravda! Karlsson se ohradil proti tvrzení médií

- Reklama -

Fanda NHL
Obránce Ottawy Erik Karlsson byl natolik dotčen jednou médii zveřejněnou informací, že neváhal zavolat známému novináři, aby ji vyvrátil. Konkrétně jej rozlítila zpráva, že odmítá zůstat v Kanadě a chce podepsat smlouvu výhradně s americkým mužstvem.
Jako svého prostředníka se světem si vybral Elliotta Friedmana ze stanice Sportsnet.
„Erik Karlsson mě kontaktoval, aby mi řekl, že není pravda, že nechce podepsat dlouhodobou smlouvu s kanadským týmem,“ napsal žurnalista na svém twitterrovém účtu.


Hvězdný Švéd tímto reagoval na spekulaci vypuštěnou Andym Stricklandem z regionální stanice Fox Sports Midwest (psali jsme ZDE).
Fanda NHL
Zpráva o Karlssonově nechuti zůstat na sever od kanadsko-amerických hranic přitom přišla jen krátce poté, co zámořská média zařadila mezi zájemce o jeho služby Vancouver. Generální manažer Canucks Jim Benning však tuto zvěst ještě týž den popřel.
Podle expertů mají o Karlssona stále enormní zájem Dallas, Tampa a Vegas. Jeho současný kontrakt se Senators vyprší příští léto.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -