- Reklama -

Neomylný sniper a ničitel předmětů Stamkos

- Reklama -

Steven Stamkos, centr Tampy Bay Lightning, patří v NHL dlouhodobě mezi elitní střelce. Přesnou mušku tohoto čtyřiadvacetiletého Kanaďana dokládá i nový reklamní klip na hole Supreme Total One MX3 firmy Bauer. Stamkos je zde postaven do role neomylného ničitele předmětů, které najdeme snad v každé domácnosti. V prostoru brankoviště Stamkosovy puky sestřelují sadu talířů, stavebnici z lega, melouny, dort nebo televizor a ve finálním sekvenci dojde i na destrukci akvária.
Útočník Tampy měl v minulé sezóně skvěle našlápnuto na to, aby opanoval bodování a stal se králem střelců, ale do výborně rozjeté sezóny zasáhla vyšší moc v podobě zlomené pravé holenní kosti v utkání s Bostonem, kdy po souboji s obráncem Dougiem Hamiltonem ztratil rovnováhu a tvrdě narazil do brankové konstrukce.
Stamkos tak loni odehrál pouze 17 zápasů, ale s famózním výsledkem čítajícím 23 bodů a 14 nastřílených branek. V této fázi mu byl v gólové úspěšnosti rovnocenným soupeřem jen Alexander Steen ze St. Louis a na stejný počet bodů dosáhl pittsburghský Sidney Crosby.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -