- Reklama -

Nepodstatné, okomentoval Holland Puljujärviho podpis ve Finsku

- Reklama -

Budoucnost chráněného volného hráče Jesseho Puljujärviho je stále otevřená. A to i poté, co v úterý podepsal roční smlouvu s Kärpätem Oulu.
Jelikož kontrakt zahrnuje klauzuli, díky níž může 21letý forvard do 1. prosince 2019 kývnout na nabídku z NHL, nevidí generální manažer Oilers Ken Holland v jeho stěhování nic zásadního. Lodivod klubu uvedl, že Puljujärviho dohoda s evropským celkem na jeho případné vytrejdování nemá vliv.
Fanda NHL
„Nevím o tom, že by jeho podpis ve Finsku měl na situaci velký efekt,“ cituje Hollanda Mark Spector z portálu Sportsnet. „Vedu rozhovory s mnoha kluby, které mají o Jesseho zájem. A v posledních 10 dnech mě kontaktovaly další dva nebo tři týmy.“
„Vytrejduju ho, pokud ucítím, že se bude jednat o dohodu v nejlepším zájmu Edmontonu,“ dodal generální manažer albertského celku.
Puljujärvi, který již delší dobu deklaruje, že za Edmonton odmítá dále hrát, by rád k mužstvu, které mu umožní působit v prvních dvou útocích. O výměnu si zažádal již na začátku léta, Hollandovi však nepřistála na stole nabídka, jež by dokázal akceptovat.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -