- Reklama -

Nepoznaný Pacioretty nabízel v Bostonu vlastní hamburger Max 67

- Reklama -

Útočník Montreal Canadiens Max Pacioretty před časem podepsal smlouvu s řetězcem McDonalds a výsledkem spolupráce je mimo jiné i nový hamburger Max s číslem 67, které hráč nosí na svém dresu.
V rámci natáčení reklamního klipu se Pacioretty s filmovým štábem vydal do Bostonu, kde novinku na ulici zdarma nabízel fanouškům Bruins. Asi nepřekvapí, že opora kanadského celku nebyla při natáčení úplně ve své kůži, protože rivalita obou tradičních klubů elitní zámořské soutěže je pověstná a pozdější dění také ukázalo, že nervozita hráče byla na místě.
Fandové Bostonu Paciorettyho v civilním oblečení nepoznali, chuť burgeru chválili a bez problémů reagovali na vyzvání štábu, aby do kamery skandovali větu „Max je nejlepší“. Situace se ale poněkud změnila, když jim při ochutnávce hráč Canadiens ostýchavě řekl: „Já jsem Max Pacioretty a tohle je můj hamburger“.
Do té chvíle nic netušícím a spokojeně žvýkajícím příznivcům Bruins zamrzl úsměv, nastalo hrobové ticho a poté se nevěřícně ptali, jestli to Max myslí vážně. Vzápětí jim došlo, že se nejedná o vtip, začaly na hokejistovu adresu přicházet komentáře typu: „Chlape, ty jsi mě málem zabil“ nebo „Tvůj burger mi chutná, ale musíš odejít.“
Řevnivost Bostonu a Montrealu je, jak se zdá, opravdu silně zakořeněná, i když tentokrát vše proběhlo v mezích slušnosti. Úsměvné jsou i některé reakce fanoušků po shlédnutí videa.
Jeden z nich se ptá: „Je pravda, že vedení Bruins obdrží stravenky na Max 67 jako součást odstupného balíčku?“ Další příznivec Bruins podotkl: „Doufám, že každý hráč Montrealu se v šatně před zápasem s Bostonem několika burgery posilní.“
Speciální hamburger Max 67 bude u McDonalds nabízen pouze v quebeckých pobočkách a to jen do 20. dubna. Energetická bomba s nutriční hodnotou 790 kcal se skládá z kvalitního hovězího (maso původně skotského plemene Angus), slaniny, tří druhů nachos, sýru, rajčat, cibule a pikantní omáčky.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -