- Reklama -

Neskuteční Golden Knights. Karlsson jim dopomohl k pokoření dalšího milníku

- Reklama -

Novoroční párty začala ve městě hříchů dlouho před půlnocí.
Více než 18 000 fanoušků tleskalo ve stoje výkonům hráčů Golden Knights, kteří dokázali v silvestrovském zápase nasázet Maple Leafs šest gólů. Toronto odjíždělo z Las Vegas s porážkou 3:6.
Největší měrou se na zisku dvou bodů podílel švédský útočník William Karlsson, jenž v utkání nastřílel tři branky a postaral se o jedno historické prvenství.


Čtyřiadvacetiletý rodák z Märste se stal prvním hráčem, jenž dokázal v dresu nevadského celku vsítit hattrick. Svým umem tak dopomohl novému klubu k pokoření dalšího milníku.
„Byl to neskutečný pocit. Dát hattrick je splněním dětského snu. Bylo úžasné vidět puk v síti a čepice na ledě,“ popisoval své pocity Karlsson, který zažívá v NHL svou čtvrtou sezónu.
Šikovný centr svým nedělním výkonem pouze potvrdil stávající formu. Z 37 zápasů nastřádal už 33 bodů (20+13), díky čemuž je druhým nejproduktivnějším hráčem týmu.
A daří se i celému mančaftu. Rytíři jsou v tuto chvíli s 54 body druhým nejlepším celkem ligy.

Titulní foto: Jeff Speer/Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -