- Reklama -

Nesouhlasím, obul se Hamilton do rozhodčích

- Reklama -

Fanshop týmu
Pro Dougieho Hamiltona to byla těžká noc.
Obránce Caroliny byl ve třetím dějství prvního zápasu finálové série proti Bostonu dvakrát poslán na trestnou lavici za zákroky, které mu jako fauly rozhodně nepřipadaly.
„Díval jsem se na oba dva a nesouhlasím ani s jedním,“ cituje Hamiltona Joe McDonald z portálu The Athletic. „Není k tomu co více dodat. Zápas skončil a nic s tím už nenadělám.“
25letého rodáka z Toronta mohou sporná rozhodnutí mrzet zejména proto, že jeho první vyloučení potrestal forvard Bruins Patrice Bergeron vítězným gólem utkání (video ZDE).
První Hamiltonovo vyloučení:


Druhé Hamiltonovo vyloučení:


Jeho druhý prohřešek už Canes draho nestál, hlavní kouč Rod Brind’Amour byl přesto výkonem mužů v pruhovaném frustrovaný.
„Byl jsem naštvaný na některá rozhodnutí, ale myslím si, že jsme oslabení měli ubránit,“ řekl bývalý špičkový hráč v pozápasovém interview. „Když dostanete trest, musíte to přečkat a my to nezvládli.“
Oba týmy mají nyní dva dny na odpočinek a do akce se znovu dostanou až v neděli, kdy konfereční finále pokračuje v bostonské TD Garden.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -