- Reklama -

Nešťastná zpráva. Flames přišli o nadějného nováčka

- Reklama -

Obránce Calgary Juuso Välimäki utrpěl během víkendového tréninku zranění pravého kolene a čeká jej operace, po níž bude neurčitou dobu absentovat. Špatnou novinu zveřejnil samotný klub.
„Je to hrozná zpráva. A to pro Jussa i náš tým,“ okomentoval ztrátu generální manažer Flames Brad Treliving. „Jedná se o mladého hráče, od něhož jsme tento rok očekávali velký pokrok. Je to těžké a je mi ho velmi líto.“


20letý Fin debutoval v dresu Plamenů v minulém ročníku, v němž naskočil do 24 duelů s bilancí gólu a dvou asistencí. Ve třech utkáních play-off pak přidal jednu nahrávku.
V přípravném kempu podle všeho nahradí Valimakiho Oliver Kylington. Treviling již však hledá za nováčka náhradu.
„Půjdeme na trh. Dobrou zprávou je, že máme několik mladých hráčů, kteří udělali další kroky ve svém rozvoji, ale určitě zhlédneme i možnosti na trhu,“ vyhlásil generální manažer svůj další úkol.
Fanda NHL

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -