- Reklama -

Neuvěřitelný gól z poloviny hřiště. Crawford si uřízl ostudu

- Reklama -

Můžete být skalními fanoušky NHL, sledovat každý zápas, ale vidět takový gól se vám v nejslavnější hokejové lize už možná nepoštěstí. Blackhawks ukončili svou sedmizápasovou bodovou šňůru na svém domácím ledě proti outsiderovi z Colorada, a aby toho nebylo málo, tak způsobem, nad nímž se podivovali hráči obou celků.


Fandíte Chicagu? Přehled zraněných hráčů, soupisku a další články o vašem oblíbeném týmu naleznete zde.


Corey Crawford inkasoval v zápase Chicaga s Coloradem 4 góly z 30 střel. Většina severoamerických médií dnes ale referuje jen o tom čtvrtém. Obránce Avs Brad Stuart neměl za stavu 3:1 pro svůj tým ambice prodírat se defenzívou soupeře a zvolna nahodil puk ze středového kruhu směrem na Crawfordovu bránu. Co se v tu chvíli honilo gólmanovi domácích v hlavě, se již nikdy nedozvíme, je však jisté, že druhý Stuartův gól v této sezóně se stane tím, na nějž se bude Crawford snažit co nejrychleji zapomenout.
„Puk poskočil a já jej nedokázal zpracovat. Tohle se nemělo stát. Prostě pitomá chyba,“ citoval po zápase Crawfordova slova hokejový zpravodaj Chris Kunic.

Nespokojený byl i kapitán Hawks Jonathan Toews. „Je tu období po all-star přestávce, v němž utkání stále více nabírají podobu bojů play-off. Víme to, ale nedokážeme na to reagovat. Je na každém z nás, aby do hry přinesl něco navíc. Dnes večer nám chyběla jiskra,“ řekl Toews pro CSN Chicago s vědomím, že na třetí místo v Centrální divizi, kde se jeho tým usídlil, se tlačí přinejmenším Winnipeg.
Další zápas Chicago odehraje v neděli, kdy v rámci Hockey Day in America přivítá Boston. Dlouhou sérii domácích utkání pak ukončí v úterý s Floridou.

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -