- Reklama -

NHL 15, bezplatná aktualizace obsahu č. 1

- Reklama -

Celosvětově je teď dostupná první bezplatná aktualizace pro NHL 15 pro PlayStation 4 a Xbox One. Pojďme se podívat co nám přináší zajímavého.

REŽIM PLAY-OFF

nhl-15-content-update-tourney-mode
Zahrajte si vyřazovací turnaj až s 16 týmy. Vyberte si týmy z NHL nebo kterékoli jiné z ostatních 12 lig. Odehrajte, nebo simulujte své zápasy a sledujte statistiky hráčů i týmů v průběhu celého play-off.

BE A PRO – REAKCE OD TRENÉRA

nhl-15-content-update-be-a-pro
Dozvíte se reakci trenéra na vaši hru během pobytu na střídačce. Řekne vám, jak hrát co nejlépe a ohodnotí váš výkon na ledě. Zkuste zaznamenat co nejlepší hodnocení za poziční hru, týmovou hru a statistiky, abyste si zlepšili svou pozici v týmu.

TŘI HVĚZDY

nhl-15-content-update-3stars
Na konci zápasu se podívejte na vyhlášené tři hvězdy utkání a jejich statistiky.

- Reklama -

HOCKEY ULTIMATE TEAM

nhl-15-content-update-hut
Aktualizované rozložení a lepší navigace v nabídkách HUT. Nové animace předmětů hráčů. Vylepšená obrazovka pro úpravy formací z důvodu snazší identifikace hráčů, kteří jsou zranění nebo vyžadují prodloužení smlouvy.
Další aktualizace obsahu pro Xbox One a PlayStation 4 budou následovat. V těchto aktualizacích bude režim On-line týmová hra a draft nováčků v režimu Be a GM.
Text a obrázky: EA Sports

- Reklama -
Pavel Šmerda
Narozen v krásném roce 1971, kdy ještě v lese zpívali ptáci a na stromech rostlo ovoce bez chemického postřiku :-), NHL mě fascinuje pro svoji rychlost a neuvěřitelně zvlaštní energíí, která mně okamžitě vtáhne do dění na ledě... Zvlášť atraktivní bylo pro mě sledování celé kariery mého nejoblíbenějšího hráče a tím není nikdo jiný než Tomáš Kaberle... Díky za vše Tome!

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -