- Reklama -

NHL i v dalších sezónách na NOVĚ. Čeká nás až 15 zápasů týdně

- Reklama -

Skupina Nova a NHL se dohodly na rozšíření vysílacích práv na nejprestižnější hokejovou ligu planety na další tři sezóny 2016-2017, 2017-18 a 2018-19. Příznivce NHL čeká na obou prémiových stanicích NOVA Sport každý týden až 15 zápasů. Diváci si tak budou moci vychutnat přímé přenosy strhujících hokejových utkání včetně boje o Stanleyův pohár a zápasů pod širým nebem. Těšit se můžou na sledování nejlepších českých hokejistů v čele s Jaromírem Jágrem, Tomášem Plekancem nebo Jakubem Voráčkem.
„Jsme rádi, že jsme se domluvili na rozšíření partnerství s NHL, které trvá už přes deset let. Divákům budeme na obou prémiových stanicích NOVA Sport nadále přinášet to nejlepší ze světa ledního hokeje, v čele s oblíbenými českými hokejisty. NHL skvěle doplňuje naši atraktivní sportovní programovou nabídku,“ říká Christoph Mainusch, generální ředitel a jednatel skupiny NOVA.
NHL na NOVA Sport – znělka:

„Jsme nadšeni z pokračujícího partnerství s NOVA Sport, které přinese milionům fanoušků v České republice i na Slovensku vzrušení ze sledování hokejových utkání NHL,“ uvádí David Proper, výkonný viceprezident pro distribuci v médiích a strategii NHL a dodává: „Díky silným stanicím jako je NOVA Sport se nám daří přinášet NHL fanouškům z celého světa.“
Vysílací práva zahrnují i ligové zápasy pod širým nebem, NHL Winter Classic a NHL Stadium Series. Diváci se mohou těšit také na sledování těch nejlepších momentů z exhibiční série NHL All-Star a vyvrcholení sezóny v zápasech play off, včetně finálových bojů o Stanleyův pohár.
NHL na NOVA Sport – promo:

Na vybraná utkání se mohou těšit také diváci videoportálu VOYO. Zůstávají tradiční Pátky na ledu, kdy si diváci stanice FANDA mohou užít vybraný páteční přenos živě.
– Tisková zpráva NOVA Sport, redakčně upraveno –

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -