- Reklama -

NHL se valí do Prahy

- Reklama -

NHL touží během sezóny 2019/2020 po větších evropských zážitcích. Nejvyšší představitel soutěže Gary Bettman ve čtvrtek oznámil, že liga plánuje zápasy v České republice, Švédsku, Německu a Švýcarsku.
Bettmanova slova jako první přinesl redaktor nhl.com Brian Compton.




Podle informací Dennise Bernsteina z portálu The Fourth Period budou Praha a Stockholm hostit klání základní části, zatímco Německo a Švýcarsko uvítají předsezónní duely. Data a potenciální týmy nejsou v tuto chvíli známy.
Do Prahy by se střetnutí NHL vrátilo po devíti letech. V roce 2010 nastoupily v O2 areně ve dvou soubojích Boston s Phoenixem. Bruins se předtím představili i v přípravě v Liberci proti domácím Bílým Tygrům.
Pro NHL se nebude jednat o novinku. Winnipeg a Florida se v těchto dnech utkávají ve Finsku, Oilers s Devils se zase objevili v Německu a Švýcarsku během přípravy. Ve Švédsku pak otevřely svou sezónu.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -