- Reklama -

NHL v Číně? Bettmanovi se myšlenka líbí

- Reklama -

Fanda NHL
Poté, co má za sebou NHL úvodní přípravný zápas konaný v Číně, by rád komisionář Gary Bettman do budoucna zašel ještě dál. Nejvyšší muž soutěže věří, že v příštích letech se v Říši středu odehrají také utkání regulérní sezóny.
Jeho slova reprodukoval Dan Rosen z oficiálních ligových stránek.
Roli popularizátora hokeje letos převzaly týmy Bostonu a Calgary, které mají ve velké východní zemi na programu dva předsezónní duely. Jeden již mají za sebou a Bruins v něm přetlačili Flames v nájezdech (čtěte ZDE).

NEPŘEHLÉDNĚTE: Robin Lehner a jeho šokující přiznání: Mám bipolární poruchu

Minulou sezónu se v Číně zase předvedly celky Vancouveru a Los Angeles.
Zápasy základní části se již mimo Severní Ameriku několikrát konaly a jsou naplánovány i pro nadcházející ročník. Edmonton s New Jersey se střetnou v říjnu ve Švédsku a dva souboje čekají Winnipeg s Floridou ve Finsku na začátku listopadu.
Fanda NHL
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -