- Reklama -

NHL v Torontu? Starosta města je proti

- Reklama -

Přestože se o návratu NHL na led hovoří stále častěji a hlasitěji, torontský starosta John Tory by ideálně do podzimu žádné sportovní zápasy ve svém městě neviděl.
„Jen bych lidem rád vzkázal, aby si nedělali přílišné naděje, že uvidí v Torontu profesionální sporty – a to i kdyby se hrály před prázdnými tribunami – dříve než na podzim,“ uvedl Tory v podcastu portálu Sportsnet.

Starosta řekl, že nedávno hovořil s prezidenty Raptors (NBA), Blue Jays (MLB) a Maple Leafs o možnosti jejich návratu na scénu. NHL přitom podle vícero zdrojů uvažuje o Torontu jako o jednom z míst, kde by se mohla obnovená sezóna dohrát.

„Popsali mi, jak by to fungovalo s týmy v hotelech, cestování autobusy a vše kolem toho. Ve skutečnosti jsme nezabíhali do detailů,“ pokračoval Tory.
Nejvyšší představitel ontarijské metropole si myslí, že ani stadiony bez diváků nejsou garancí toho, že se virus (způsobující nemoc COVID-19) nebude šířit.
„Všechny ty otázky, které jsem položil, byly o kontaktu mezi hráči, velikosti týmů, opatřeních na střídačce. Pokud byste řekli, že v září bude šance, že bychom na to mohli přistupit, neřekl bych tomu ne,“ dodal starosta.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -