- Reklama -

NHL vstupuje do další fáze, hráči budou moci opět trénovat

- Reklama -

NHL v pondělí zveřejnila dokument, ve kterém nastiňuje svůj bezpečný návrat po nucené pauze způsobené pandemií tzv. čínské chřipky.
Liga se chystá vstoupit do tzv. Fáze 2, v níž nastane testování hráčů a otevírání tréninkových prostor pro malé skupiny po šesti hokejistech. Podle zveřejněného memoranda, které se zabývá i ochranou před nákazou, dojde k tomuto kroku na začátku června. Přesné datum ale zveřejněno nebylo.

HOKEJOVÁ BOMBA: Roušky NHL za pár kaček!


Základní body pondělního memoranda NHL:

  • Fáze II by měla začít zkraje června,
  • trénovat bude moci na jednom místě v jeden čas maximálně šest hráčů, a to bez přítomnosti koučů,
  • hráči budou intenzivně testování na přítomnost onemocnění COVID-19,
  • mimo samotný trénink budou muset hráči nosit ústenky/roušky.


Pondělní dokument zatím nezahrnuje žádné termíny tréninkových kempů či harmonogram zápasů. Již v pátek ale hráčská asociace NHLPA kývla na další jednání o play-off s 24 týmy, formátu, který by měl vykompenzovat ztracená klání nedohrané základní části.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -