- Reklama -

NHL znovu udeřila na Vegas. Zykov byl suspendován na 20 zápasů

- Reklama -

NHL ve čtvrtek informovala, že útočník Vegas Valentin Zykov byl za porušení podmínek antidopingového programu suspendován na 20 utkání. Po tuto dobu bude bez nároku na plat.
24letý Rus, který zaznamenal v prvních sedmi duelech sezóny dvě asistence, se prostřednictvím prohlášení omluvil rodině, parťákům i organizaci.



Pro Golden Knights se přitom nejedná o novou situaci, když stejný trest loni obdržel obránce Nate Schmidt (čtěte ZDE).
Generální manažer George McPhee uvedl, že Zykov používal doplňky stravy, které nebyly týmem schválené a o nichž vedení nevědělo.
„Jsme nesmírně zklamaní tím, jak se situace vyvrbila. Zykov bohužel vědomě bral suplementy, byl testován a suspendován. Trest schvalujeme,“ řekl McPhee.
Vyjádření klubu je tak zcela opačné než ve Schmidtově případě, kterého se Rytíři mohutně zastávali.
Podle vyjádření Zykovova agenta se hráč proti rozhodnutí nebude odvolávat.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -