- Reklama -

NHL zveřejnila rozpis přípravných zápasů před sezónou 2017-18

- Reklama -

Vedení National Hockey League zveřejnilo program přípravných zápasů před sezónou 2017-18. Seriál těchto duelů odstartuje 16. září, poslední zahřívací kolo je na programu 1. října. V rozmezí šestnácti dní se odehraje celkem 109 předsezónních utkání, která rozhodnou o podobě soupisek všech jednatřiceti týmů NHL a napoví, kdo bude v příští sezóně patřit k favoritům.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Šestnáct zápasů se uskuteční ve městech nebo halách, kde se nejslavnější hokejové soutěže světa nehraje. Na dva přípravné duely mezi kluby NHL se mohou těšit čínští fanoušci. Hokejisté Los Angeles Kings a Vancouver Canucks se předvedou 21. září v Mercedes-Benz Areně v Šanghaji a 23. září v Huaxi LIVE Wukesong’s Le Sports Center v Pekingu.


Bude vás zajímat:

- Reklama -

Nový celek NHL z Las Vegas absolvuje svůj historicky první přípravný zápas 17. září ve Vancouveru. 26. září pak budou Golden Knights hrát poprvé doma v T-Mobile Areně, kde přivítají Los Angeles Kings.
Hokejisté Detroitu, kteří zavřeli posledním zápasem uplynulého ročníku slavnou Joe Louis Arenu (Red Wings zde působili od ročníku 1979-80), se premiérově představí v nové hale Little Caesar’s Arena 23. září proti Bostonu Bruins.

Attention: The internal data of table “451” is corrupted!

(*) – rozdělené týmy

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -