- Reklama -

Nic jsem neudělal, brání se Ferland vyloučení ze zápasu

- Reklama -

Fanshop týmu
Podle Micheala Ferlanda se v sobotu nestalo nic špatného.
Útočník Caroliny se obhajuje poté, co obdržel ve druhém utkání série proti Washingtonu vyloučení do konce zápasu za svůj hit na forvarda Nica Dowda.

„Byl jsem v přesvědčení, že to bylo čisté a s trestem nesouhlasím,“ cituje Ferlandova slova Chip Alexander z deníku Raleigh News and Observer. „Nemyslím si, že jsem si zasloužil vyloučení…Nikdy jsem nechtěl nikoho zranit.“
Na zákrok ze druhé třetiny se podívejte v přiloženém videu.

Hlavní kouč Hurricanes Rod Brind’Amour je téhož názoru a během rozhovoru vyloučil, že by byl Ferlandův úder mířen do oblasti hlavy.
Carolině se i navzdory ztrátě své útočné opory podařilo duel za stavu 1:2 vyrovnat a dotáhnout souboj do prodloužení. V něm se však o vítězství pro Capitals postaral Brooks Orpik. Sestřih celého klání naleznete ZDE.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -