- Reklama -

Nolan Patrick není spokojen se svou adaptací na hokej v NHL

- Reklama -

Pokud fanoušci očekávali od nováčka Nolana Patricka, že už během prvních zápasů bude mít více bodů a předvádět větší kreativitu, mohou se zhluboka nadechnout a vrátit se na zem.
Patrick by měl hrát dlouhou dobu a nakonec se stát jedním z nejlepších centrů Flyers. Tomu všemu napovídá druhé místo, ze kterého byl draftován na letošním výběru talentů.
Své první dva zápasy odehrál proti San Jose (výhra 5:3) a Los Angeles Kings (prohra 0:2). Dvojka letošního draftu sice nedokázala skórovat, ale předváděla solidní hru na obou koncích kluziště a svými ostrými přihrávkami vytvářela příležitosti pro své spoluhráče.
„Jeho hokejové IQ je opravdu působivé na tak mladého hráče,“ vyjádřil poklonu Claude Giroux. „Stane se z něj dobrý hráč,“ dodal.
„Umí střílet a bude střílet,“ říká GM Ron Hextall. „Občas chcete projevit trochu respektu ke svým spoluhráčům a zejména klukovi jako je Wayne Simmonds a myslíte nejdříve na přihrávku na místo toho, jak by bylo nejlepší situaci zahrát. Nolan dělal správná rozhodnutí a s časem se bude zlepšovat“.
„Je velmi důsledný v učení nových věcí a jeho poziční hra je úžasná. Měl hodně těžký zápas (proti LA) a myslím, že jako devatenáctiletý kluk si ověřil, jak na tom je a poučí se z toho,“ dodal GM Philadelphie.
Patrick nastupuje do zápasů po boku Jordana Weala a Waynea Simmondse.
„Myslím, že mohu být lepší. Nebyl jsem dost dobrý,“ tvrdí sám Patrick.
„Tohle je tvrdá liga, kde hrají veteráni proti klukům, kteří hrají svůj první, nebo druhý zápas NHL. Je to těžká liga,“ uzavíra trenér Hakstol.
 

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -