- Reklama -

Nosek skóroval při výhře Vegas

- Reklama -

Vegas 3:0 Dallas (0:0, 3:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 25. Stastny (Pacioretty, McNabb), 29. W. Karlsson (Theodore, Stastny), 35. Nosek (Stephenson, N. Roy)
Československá stopa v utkání:
Tomáš Nosek (VGK) 1+0, 1 střela, čas na ledě 11:23
Radek Faksa (DAL) 0+0, 1 střela, čas na ledě 16:11
Andrej Sekera (DAL) 0+0, 1 střela, čas na ledě 16:51
Tři hvězdy utkání:
1. Paul Stastny (VGK) 1+1
2. Robin Lehner (VGK) 24 zák., 0 gólů, 100,0%
3. Tomáš Nosek (VGK) 1+0
Vegas Golden Knights: Lehner (M.-A. Fleury) – Theodore, Martinez, Schmidt (A), McNabb, Whitecloud, Holden – Mark Stone (A), Stephenson, Tuch – R. Smith (A), W. Karlsson, Marchessault – N. Roy, Stastny, Pacioretty – Reaves, Nosek, W. Carrier. 

Dallas Stars: Chudobin (41. Oettinger) – J. Klingberg (A), Lindell, Heiskanen, Oleksiak, Sekera, Hanley – Perry, Seguin, Dickinson – Radulov, Pavelski, Janmark – Ja. Benn (C), Faksa, Comeau (A) – Gurjanov, Hintz, Kiviranta.
- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -