- Reklama -

Novinky na přestupovém trhu: Kessel do Dallasu, Zajcev na odchodu a další

- Reklama -

Fanda NHLDlouhou dobu to vypadalo, že novým působištěm amerického útočníka Phila Kessela bude Minnesota. Jednání ale nakonec krachla. Nyní se vynořili noví zájemci. Co dále se děje v hokejovém zákulisí?
Dallas se bude v létě loučit s několika veterány, třeba s Jasonem Spezzou. Náhradu za dlouholetého člena svého kádru si vyhlédli v Pittsburghu. Ten se po neúspěšné sezoně rozhodl, že překope svůj tým a tak nabízí své hvězdy, konkrétně Phila Kessela.
Podle Joshe Lila z Dallas Morning News by Stars Tučňákům poslali hned trojici hráčů – Radka Faksu, Valerije Ničuškina a Juliuse Honku. Součástí trejdu na straně Pittsburghu by mohl být i Jack Johnson.

Živo je i okolo další superstar, švédského beka Erika Karlssona. Ten se za pár týdnů stane volným hráčem a podle indicií již nebude pokračovat v San Jose. Ti se ale nevzdávají další snahy. Podle experta Sportsnet Elliota Friedmana má o služby ofenzivního obránce eminentní zájem čtveřice klubů: Vancouver Canucks, Tampa Bay, jeho dosavadní zaměstnavatel ze San Jose a New York Rangers. Hodně skloňované u zájemců o jeho služby je prý Švédovo zdraví, které nebylo v letošní sezoně ideální.
Skinnerův megakontrakt
Jeff Skinner letos prožil výtečný ročník v dresu Buffala. Jeho smlouva ale letošním ročníkem vypršela a útočník se stane volným hráčem. Podle zpráv insidera TSN Boba McKenzieho mají Sabres v úmyslu nadějného forvarda udržet ve svém kádru za každou cenu.
Vyjednávání jsou prý velmi blízko dohodě. Na stole má ležet smlouva na osm let v hodnotě 72 milionů dolarů (devět milionů dolarů ročně).
Rozruch je v současnosti i okolo obránce Maple Leafs Nikity Zajceva. Zdroje Elliota Friedmana konstatují, že klub ruskému bekovi shání nové angažmá po ročníku, který mu příliš nevyšel. Sedmadvacetiletý zadák má kontrakt do konce sezony 2023-2024 a průměrně mu zaručuje 4,5 milionů dolarů ročně.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -