- Reklama -

Novým generálním manažerem Wild je Tučňák

- Reklama -

Hledání je u konce. Minnesota najala na pozici generálního manažera Billa Guerina, jenž doposud působil jako asistent GM v Pittsburghu.
„Bill má za sebou vítěznou hokejovou kariéru a já jsem neskutečně potěšen tím, že své zkušenosti předá naší organizaci a tomuto státu,“ uvedl o někdejším špičkovém útočníkovi majitel Wild Craig Leipold.



48letý Američan nahradí ve funkci Paula Fentona, jenž nečekaně skončil na konci července (čtěte ZDE).
K Penguins byl Guerin najat v roce 2011 jako rozvojový kouč a na pozici asistenta generálního manažera byl povýšen o tři roky později. S klubem získal v letech 2016 a 2017 dva Stanley Cupy.
Během své hráčské kariéry naskočil do 1239 utkání NHL, v nichž vstřelil 429 branek a nasbíral celkem 856 bodů. Rodák z Nové Anglie byl v roce 2013 uveden do U.S. Hockey Hall of Fame.
Fanda NHL

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -