- Reklama -

Nylander trénuje s rakouským klubem

- Reklama -



Útočník Wiliam Nylander se stále nedohodl s Torontem na podmínkách nového kontraktu. Mezitím se však vydal do Rakouska, kde začal trénovat s místním týmem Dornbirner EC.
Dvaadvacetiletý Švéd byl na ledě celku z EBEL ve středu a ve čtvrtek a předpokládá se, že s ním bude i v pátek.

Dornbirner si Nylander vybral z jednoduchého důvodu. Nachází se v něm tenisové centrum, ve kterém trénuje jeho sestra Jacqueline Nylanderová.
Město je vzdálené jen 90 minut jízdy od švýcarského Curychu, kde se měl tento týden hráč střetnout s generálním manažerem Maple Leafs Kylem Dubasem. Zda jednání přineslo výsledky, není známo. Obě strany by si měly každopádně pospíšit. Pokud nepodepíší smlouvu do 1. prosince, nebude si moci Nylander už v tomto ročníku zahrát.
„Musím se o sebe postarat a učinit to, co považujeme za správné já i můj agent. Obzvláště, jedná-li se o několik následujících let. Musím uvažovat dlouhodobě. Jde o mou vlastní budoucnost,“ uvedl hvězdný forvard začátkem října pro švédská média.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -