- Reklama -

O důvod víc, proč opustit Ottawu? Karlssonovi čelí kyberšikaně

- Reklama -

Fanshop týmuOttawě to letos neklapalo na ledě a ani mimo něj to zřejmě není v hlavním městě Kanady zrovna idylka. Manželka superhvězdy a kapitána Senators Erika Karlssona Melinda totiž obvinila snoubenku útočníka Ottawy Mika Hoffmana z kyberšikany.
Vše mělo začít v listopadu loňského roku. Monika Caryk za tu dobu údajně poslala přes tisíc zpráv s výhrůžkami, přáním smrti nenarozenému dítěti Karlssonových či vážného zranění kapitánovi Ottawy. Manželé Karlssonovi tak požádali městský soud o ochranu.


Hoffman se svojí snoubenkou všechna obvinění popřeli. „Vyšetřujícím nabízíme plnou spolupráci. Tyto útoky na 150 % nepochází od nás,“ napsali ve svém prohlášení. Jenže podle manželky obránce Karlssona na ní slovně zaútočila Hoffmanova snoubenka i tváří v tvář.
Celou situaci prý již delší dobu řeší jak samotný klub, tak hráčská asociace NHLPA. Nyní se o ni začala zajímat i policie.
Nastalá situace rozhodně vedení Ottawy nepomáhá při vyjednávání se svým kapitánem o nové smlouvě. O tom, že švédský obránce opustí kádr Senators, se spekuluje už delší dobu. Karlsson vstupuje do poslední sezony svého současného kontraktu a je jasné, že si bude chtít výrazně přilepšit a taktéž mít větší šanci získat Stanley Cup.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -