- Reklama -

O výměnu jsem nežádal, říká po přestupové uzávěrce Max Pacioretty

- Reklama -

Několik týdnů kolovaly zvěsti napříč celou NHL o odchodu kapitána Montrealu Maxe Paciorettyho do jiného týmu. I po včerejší uzávěrce přestupů ale zůstává americký hokejista v mančaftu, za který odehrál všech 623 zápasů své kariéry.
„O výměnu jsem nežádal,“ prozradil devětadvacetiletý útočník. „Stále mám dvacet zápasů na to, abych se staral o to najít svoji hru. Nejsem na sociálních sítích a podobných věcech,“ dodal Pacioretty.
„Přestože mám pouze TV, doufám, že si uvědomíte, že jsem také pouze člověk se třemi dětmi. Je zde hodně věcí a může jít o cokoliv, ve kterých nechci zacházet do detailů. Bylo tu však dost věcí a některé z nich bylo opravdu těžké zkousnoust. Zajímám se o to, protože se tak moc starám, abych tu mohl hrát,“ řekl tajemně rodák z Connecticutu.
O Paciorettyho služby se údajně nejvíce zajímali Los Angeles Kings a Anaheim Ducks. Výměna však nikdy nenabrala reálných obrysů.
Zkušený forvard prožívá na své poměry podprůměrnou sezónu – z 61 utkání vytěžil jen 17 gólů a 37 asistencí. Po této sezóně se stane neomezeně volným hráčem.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -