- Reklama -

Od krve a v bolestech. Fanynka Blackhawks utkání přesto zhlédla do konce

- Reklama -

Velkou míru oddanosti prokázala během pátečního zápasu mezi Oilers a fb-chicagoBlackhawks v United Center Alexis Bovardová. Mladá žena schytala nepříjemnou ránu plexisklem poté, co jej ze svého místa tvrdým hitem vyrazili Benoit Pouliot (Edmonton) a Niklas Hjalmarsson (Chicago).
Fanynka, která slavila své 20. narozeniny premiérovou návštěvou utkání Blackhawks, se ale i navzdory krvavému zranění, jež si vyžadovalo šití, rozhodla zůstat a s provizorně ošetřenou hlavou svůj oblíbený tým povzbuzovala až do samotného závěru. Chicago nakonec vyhrálo 2:1.


 Fandíte Chicagu? Soupisku, přehled zraněných hráčů a další zajímavosti o svém oblíbeném celku naleznete ZDE.


Nepříjemného incidentu z první třetiny si všiml i legendární komentátor stanice CSN Chicago Pat Foley:

„Pamatuju si, že jsem sledovala hru, přišel náraz do skla a pak už si jen vzpomínám, že všude kolem byla krev,“ řekla ještě během utkání odvážná fanynka reportérovi kanadské stanice Sportsnet. „V tu chvíli jsem jen doufala, že nemám rozmašírovaný mozek všude kolem,“ dodala.
Alexis si z utkání nakonec neodnesla jen několik stehů, nýbrž také úžasnou vzpomínku, kdy jí za její odhodlání tleskala celá aréna.
Titulní foto: Paul Bergstrom / Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -