- Reklama -

Oilers hledají gólmana. Zaujal je i Mrázek

- Reklama -

Zranění Cama Talbota a následná bídná situace v brankovišti dohnala Oilers k hledání dalšího gólmana. Generální manažer Peter Chiarelli důkladně prozkoumává trh a podle analytika Nicka Kypreose z kanadské stanice Sportsnet mu ulpěly oči především na Michaelu Hutchinsonovi.
Sedmadvacetiletý Hutchinson tuto sezónu doposud chytal jen v AHL v záložním celku Winnipegu. V posledních deseti zápasech má bilanci 9-1 a úspěšnost zákroků rovných 95 procent. Není proto divu, že se po něm poohlíží více týmů. V kuloárech se mluví zejména o zájmu Floridy a Pittsburghu.
Zatímco Panthers akutně chybí Robert Luongo, Penguins se musí vypořádat s absencí Matta Murrayho.
Ale zpátky k Edmontonu, který může jen smutně vzpomínat na úspěšný minulý ročník, kdy měl průměr 2.52 obdržených gólů na zápas (8. nejnižší v lize). Pro srovnání v sezóně 2017/18 už brzdí tým v průměru 3.39 inkasovaných branek za utkání.
Expert stanice Sportsnet Elliote Friedman během sobotního pořadu Hockey Night in Canada dodal, že kromě Hutchinsona se Edmonton zajímal také o Petra Mrázka z Detroitu. Zda je tato varianta pro albertský tým stále aktuální, ale není známo.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -