- Reklama -

Oilers na lovu drsného forvarda, Canadiens touží po Ghostovi

- Reklama -

Fanda NHLV letošním ročníku už zbývá odehrát poslední zápas. Finálová série se protáhla na nejdelší možnou porci utkání, ale kromě St. Louis a Bostonu řeší zbylé mančafty podobu svých kádrů pro příští sezonu. Co se týče spekulací, je živo okolo dvou zkušených power forwardů a třeba i okolo Shayna Gostisbehera.
Corey Perry strávil celou svoji dosavadní kariéru v NHL v dresu Anaheimu Ducks. V roce 2007 s nimi slavil Stanley Cup, o čtyři roky později získal Hart Trophy a vyhrál tabulku střelců. Jenže v posledních dvou ročnících jej limitují častá zranění a ve 34 letech začíná být za více než 8,5 milionů dolarů ročně příliš nákladným luxusem pro kalifornský tým. Pokud se nepovede vedení na střelce-veterána sehnat kupce, nejspíše přijde na řadu vykoupení z dosavadního kontraktu, který mu má platit ještě dva roky (psali jsme ZDE).

V případě vykoupení ze smlouvy by mohl Perry zakotvit v Kanadě, konkrétně v Edmontonu. Ten by jej rád viděl v pozici mentora pro Connora McDavida. Perry by měl mladé hvězdě pomoci především v otázkách kapitánství.


Trejd mezi Flyers a Canadiens?
Edmonton shání nového zkušeného řízného útočníka. A to i z důvodu, že už dále nestojí o služby Milana Lucice. Tomu čím dál více klesá produktivita a Olejáři už s ním dále nepočítají. Podle Darrena Dregera z TSN ale není o nápadníky nouze. Vážného zájemce údajně našli ve Vancouveru, který jako protihodnotu nabízí zkušeného Švéda Louie Erikssona. Ten by tak obnovil spolupráci s Davem Tippettem, pod kterým odehrál tři sezony v Dallasu.
Poslední ze spekulací je zájem Montrealu Canadiens o zadáka Philadelphie Flyers Shayna Gostisbehera. Podle reportéra The Fourth Period Anthonyho Di Marca nabízí Habs za šestadvacetiletého obránce Andrewa Shawa a Paula Byrona. Gostisbehere letos zaznamenal na své poměry podprůměrná čísla, Shaw si naopak připsal svá nová maxima v počtu branek (19) a bodů (47). Byron nasbíral v 56 utkáních 31 bodů .


Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -