- Reklama -

Oilers získali v trejdu s Chicagem McDavidova kata

- Reklama -

Fanda NHL
Edmonton a Chicago se dohodli na výměně. Blackhawks získali forvarda Drakea Caggiulu a obránce Jasona Garrisona výměnou za zadáky Brandona Manninga a Robina Norella.
Zpráva byla zveřejněna jen pár hodin poté, co byl oznámen trejd mezi Edmontonem a Floridou. Jeho podrobnosti čtěte ZDE.


Čtyřiadvacetiletý Caggiula, který má s 11 body po 29 utkáních našlápnuto k životní sezóně, letos zažil i krátkou periodu v prvním útoku s Connorem McDavidem a Leonem Draisatlem.
Ústředním hráčem trejdu je však Manning, který byl ještě nedávno považován za úhlavního nepřítele Olejářů. Osmadvacetiletý Kanaďan, který se připojil k Blackhawks v červenci po šesti letech strávených ve Philadelphii, je dobře znám za svůj tři roky starý hit na McDavida.
Hvězdný útočník vynechal vinou tvrdého úderu ve svém nováčkovském ročníku tři měsíce.
V roce 2016, kdy se oba hokejisté poprvé od incidentu střetli, označil McDavid zákrok za „nechutný“ a obvinil Manninga ze snahy úmyslně jej zranit. Zůstává tedy otázkou, jak spolu budou hráči vycházet v jednom mančaftu.
V dresu Jestřábů Manning odbruslil 27 zápasů s bilancí tří bodů.
Dalšími tvářemi dohody je čtyřiatřicetiletý Garrison, jenž letos naskočil do 17 duelů se ziskem jednoho bodu, a třiadvacetiletý Norell, který působí ve Švédsku a na svou premiéru v NHL od draftu 2013 stále čeká.


Fanda NHL

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -