- Reklama -

Oleksiakova výhra. Novým kontraktem si zdvojnásobil plat

- Reklama -

Fanshop týmu
Jamie Oleksiak se vyhnul arbitráži. Pětadvacetiletý obránce se dohodl s Pittsburghem na novém tříletém kontraktu v celkové hodnotě 6,413 mil. dolarů.
Penguins získali torontského rodáka loni v prosinci výměnou s Dallasem, přičemž  v novém působišti stihl Oleksiak odehrát 47 zápasů s bilancí 14 bodů.

Tučňáci se mu za jeho služby řádně odměnili – nová smlouva mu více než zdvojnásobuje jeho předchozí roční plat.
„Líbí se nám, jak tady zapadl,“ okomentoval prodloužení spolupráce generální manažer Pens Jim Rutherford. „Získal nějaké body a góly. Navíc ale do našeho týmu přinesl jeden element…když je zapotřebí, dokáže ochránit své spoluhráče,“ poukázal zkušený funkcionář na Oleksiakovu zálibu v bitkařských soubojích.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -