- Reklama -

Ostuda, zlobil se Toews po debaklu

- Reklama -

Chicago schytalo v pondělním domácím klání debakl od New Jersey a kapitán Jonathan Toews byl po vysoké prohře 1:7 s jedním z nejhorších týmů v lize značně frustrovaný.
„Jednoduše ostudné,“ citoval po zápase jeho naštvaná slova Charlie Roumeliotis ze stanice NBC. „Vše bylo špatně. Více k tomu nelze říci.“


Devils, kteří nedávno vytrejdovali hvězdného forvarda Taylora Halla, se přitom drží v ligové tabulce na předposledním místě.
„Neexistuje, abychom si zápasem jen tak prokráčeli a vypadá to, že dneska byl zrovna tohle náš výkon,“ pokračoval 31letý Kanaďan.

Blackhawks vstupovali do utkání jako favorité, když za sebou měli působivá vítězství nad Winnipegem a Coloradem. Do vánoční přestávky ale vstupují s osmibodovým mankem na postupovou příčku a hořkou pachutí.

„Bylo toho dost. Bavili jsme se o tom, jak jsme naštvaní. Nemůžeme takto pokračovat,“ dodal Toews, který je v tomto ročníku s 27 body druhým nejproduktivnějším hráčem mužstva.
Další střetnutí mají Jestřábi na programu v sobotu, kdy hostí Islanders.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -