- Reklama -

Ottawa se dohodla se zlatým Rusem

- Reklama -

Senators podepsali roční vstupní kontrakt s obráncem Arťomem Zubem.
24letý Rus strávil uplynulou sezónu v Petrohradu, kde s 13 góly zaznamenal své kariérní maximum. Celkem nasbíral v 57 zápasech 22 bodů.

Nové kousky! Buď fandou i po setmění

„Jsme rádi, že se Arťom rozhodl začít svoji kariéru v Ottawě,“ komentoval dohodu generální manažer Sens Pierre Dorion. „Je to chytrý defenzivní zadák, který šikovně pracuje s pukem a využívá při hře svou sílu a pohyblivost. Jeho rozsáhlé mezinárodní zkušenosti mu pomohou při přechodu na severoamerický styl.“
Zub reprezentoval Rusko na několika světových turnajích. Na Hrách 2018 nasbíral v cestě za zlatou medailí čtyři asistence v šesti utkáních.

Senators nabízejí na své modré mnoho prostoru k prosazení, když své místo mají jisté pravděpodobně pouze Thomas Chabot a Nikita Zajcev.
- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -