- Reklama -

Ottawa si gólmana Condona utéct nenechá

- Reklama -

Mike Condon podepsal tříletou smlouvu s Ottawou. Nový kontrakt mu podle zámořských médií zajistí celkový příjem 7,2 miliónu dolarů (1,7 mil., 2,5 mil., 3 mil. USD). S průměrným ročním výdělkem 2,4 miliónu dolarů si výrazně finančně polepší – v uplynulé sezóně měl příjem 575 tisíc dolarů.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Senátoři získali amerického brankáře na začátku loňského listopadu od Pittsburghu výměnou za volbu v pátém kole letošního draftu National Hockey League, v sobotu by se rodák z Hollistonu  stal nechráněným volným hráčem.
K angažování Condona přinutila vedení Sens nestabilita na brankářském postu. Andrew Hammond byl v dané době zraněný a Craig Anderson procházel v minulém ročníku složitou životní situaci poté, co jeho ženě Nicholle lékaři diagnostikovali rakovinu.
Condon nebyl nikdy draftován a do NHL se prodral až v ročníku 2015-16, kdy v Montrealu zaskakoval za zraněného Careyho Price. V poslední sezoně odchytal za Ottawu 40 utkání a chytal s průměrem 2,5 inkasované branky na zápas při úspěšnosti zákroků 91,4 procenta. Pětkrát udržel čisté konto. V dresu Pens si připsal pouze jeden start (odchytal dvacet minut).

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -