- Reklama -

Ottawský hrubián dostal opět stopku

- Reklama -

Oddělení hráčské bezpečnosti NHL suspendovalo obránce Ottawy Marka Borowieckého na tři zápasy. Trest přichází za jeho nevybíravý hit na útočníka Codyho Eakina z pondělního souboje s Vegas.
Borowiecki se přitom v pondělí vrátil do akce po suspendaci na jedno utkání, ale už v první třetině duelu s Golden Knights způsobil soupeři další újmu.
Na vražení do Eakina, který se při zákroku zranil, se podívejte ZDE.




Podle podmínek kolektivní dohody byl devětadvacetiletý rodák z Ottawy považován za opakujícího se hříšníka a rozhodnutí „disciplinárky“ bylo proto o něco tvrdší.
Borowiecki vynechá duel proti Arizoně a dvě střetnutí s Buffalem. K tomu přijde o zhruba 45 tisíc dolarů ze svého platu, které poputují na účet hráčského rezervního fondu.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -