- Reklama -

Ottawu opouští gólman "rekordman"

- Reklama -

Ottawa nenabídne gólmanu Craigu Andersonovi nový kontrakt. Novináři Bruci Garriochovi to sdělil generální manažer Pierre Dorion.
„Je to nejlepší brankář, jakého jsme kdy měli,“ poznamenal Dorion. „Nastal ale čas pro nový směr a tak nám nezbývá, než mu poděkovat za jeho služby.“
39letý Anderson strávil v organizaci Senators posledních deset sezón poté, co jej klub získal z Colorada v roce 2011 v trejdu s dalším gólmanem Brianem Elliottem.

Ottawa podepsala s rodákem z Illinois v roce 2017 dvouletý kontrakt v hodnotě 9,5 miliónů dolarů.

V uplynulé sezóně Anderson příliš nezářil, když odchytal 34 zápasů s bilancí 11-17-2, úspěšností zákroků 90,2 procenta a průměrem 3,25 inkasovaného gólu na utkání.
Držitel Bill Masterton Memorial Trophy z roku 2017 opouští Ottawu jako rekordman v počtu výher, proher a odchytaných duelů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -