- Reklama -

Ovečkin by pro zisk Stanley Cupu udělal cokoli, tvrdí Gretzky

- Reklama -

Není žádným tajemstvím, jak moc Alexander Ovečkin a s ním celý Washington touží po Stanley Cupu. Podle Waynea Gretzkyho ale žádný jiný hráč nebaží po trofeji Lorda Stanleyho tolik jako ruský snajpr.
„Na Alexovi nejvíce obdivuji fakt, že chce vyhrát Stanley Cup. Spousta hráčů tvrdí, jak chtějí dokázat to samé, ale možná, že ne tak moc. Ovečkin je přesně tím hráčem, který by se pro zisk Stanley Cup vzdal čehokoli, jen aby se jeho jméno objevilo na Poháru. Přesně takové hráče, takové lídry chcete mít ve svém týmu,“ tvrdí nejproduktivnější hráč NHL všech dob.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Kapitán Washingtonu naskočil do sestavy Caps v sezoně 2005-2006. V play-off se ale týmu z hlavního města USA nikdy nepodařilo překročit druhé kolo Stanley Cupu. Generální manažer Brian MacLellan věří, že aktuální sestava Washingtonu je tou nejlepší za celé dosavadní působení Ovečkina v mužstvu (více ZDE).

- Reklama -
Jan Kadeřábek
Narozen v roce 1993. Absolvent bakalářského oboru Marketingová komunikace a PR na FSV UK. V současnosti studuju žurnalistiku, první ročník magisterského oboru. O hokej se zajímám od 8 let. Díky dlouholetému zájmu o NHL jsem se rozhodl napsat bakalářku na téma „Marketing NHL v letech 2005–2015“. Kanadsko-americká soutěž mě fascinuje především svou úžasnou historií. Aktivně se věnuji karate a běhu, rád čtu a jsem velkým fanouškem rockové hudby, především Guns N‘ Roses, Bruce Springsteena, Rolling Stones, U2, Kiss, Bon Jovi a dalších. Jsem autorem knihy Guns N' Roses: Příběh nejslavnějšího turné, která vyšla v září 2016. Publikace se zabývá nejúspěšnějším obdobím kapely, roky 1989 až 1994.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -