- Reklama -

Ovečkin nevylučuje angažmá v KHL

- Reklama -

Ruská hvězda ve službách Capitals Alex Ovečkin se pro oficiální webové stránky KHL rozpovídal o své kariéře po skončení kontraktu s Washingtonem. Rozený střelec v interview nevyloučil ani působení v Rusku.
„Moje smlouva s Washingtonem vyprší v roce 2021 a já se nikdy netajil tím, že zvažuju vícero možností,“ prohlásil Ovečkin.


Fanda NHL
33letý moskevský rodák, který hokejově vyrůstal v Dynamu Moskva, považuje ruskou ligu za kvalitní soutěž.
„Vše se bude odvíjet od mého zdraví. Sleduju KHL podrobně, liga se ubírá dobrým směrem. S Dynamem zůstávám v úzkém kontaktu,“ pokračoval držitel Stanley Cupu z roku 2018.
„Zbývají mi ještě dva roky. Počkejme a uvidíme, zda budu vůbec pokračovat v kariéře,“ sdělil na začátku srpna ruské agentuře TASS. „Nechci mít zničené kočetiny, protože bych rád trávil čas pobíháním kolem svých děti.“
Ovi loni nasbíral 89 bodů za 51 branek a 38 asistencí. V zámoří doposud působil výhradně v organizaci Capitals, která jej draftovala v roce 2004 z prvního místa.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -