- Reklama -

Ovečkin se v jednáních o nové smlouvě zastupuje sám

- Reklama -

Pierre LeBrun ze stanice TSN potvrdil, že hvězdný útočník Alex Ovečkin vyjednává o své nové smlouvě s Washingtonem sám bez využití služeb agenta.
Ovečkinovi vyprší po příštím ročníku 13letý kontrakt v hodnotě 124 miliónů a od nového očekává tří- až čtyřletou platnost. Již dříve jsme vás informovali, že 35letý Rus požaduje okolo 12 miliónů ročně.
„Pokud si vzpomenete, tak (Nicklas) Bäckström si vyjednal a podepsal s Capitals svůj vlastní kontrakt v lednu. Bylo mi řečeno, že také Ovečkin zastupuje sám sebe,“ uvedl LeBrun.
„Nepoužívá služeb žádného právníka. Nikdo další v místnosti není. Jen on nyní vyjednává s Caps. Uvidíme, zda se mu podaří dohodnout něco před novým ročníkem. Má za sebou už předběžné diskuze o tom, jak by mohl nový kontrakt vypadat. A všechno zvládá sám,“ poznamenal LeBrun.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -