- Reklama -

Ovečkinovo žhavé léto: relax na fotbale a svatební veselice s modelkou

- Reklama -

Oficiálně je Alexandr Ovečkin ženatý už téměř rok, malý svatební obřad s modelkou Nastasjou Šubskou proběhl v srpnu 2016. Ovšem vzhledem k hokejistovým povinnostem na ledě se pořádná oslava s rodinou a všemi přáteli mohla v Rusku uskutečnit teprve před pár dny.

Ovečkin nejprve vyrazil na pánskou jízdu, kterou mu připravili kamarádi (a podle jednoho z nich ji řádně propili) a velkolepá svatební párty se pak uskutečnila v luxusním resortu nedaleko Moskvy v magickém datu 8. července. Tento den je v Rusku považován jako Den rodiny a lásky. Navíc hokejista Washingtonu, jak známo, nosí na dresu číslo 8.

Novomanželský pár byl takřka obsypán stovkami různobarevných květin a popřát slavné dvojici přišla řada celebrit. Čajový servis dokonce nechal jako svatební dar poslat i samotný ruský prezident Vladimir Putin. Nechyběli ani spoluhráči z ruské reprezentace Ilja Kovalčuk, Vladimir Tarasenko, nebo Jevgenij Kuzněcov.
Ovečkin už byl jednou zasnoubený, a to s tenistkou Marií Kirilenkovou, ale před třemi lety sportovní pár svatební plány zrušil. V září 2015 však Ovečkin oznámil zasnoubení s Nastasjou Šubskou, kterou si vzal v srpnu 2016.
Třicetiletý hokejista má za sebou nyní zajímavé letní dny. Na začátku června nejprve vyrazil zregenerovat síly do wellness centra v Soči a nechal se zvěčnit v obrovské dřevěné kádi s řetězy. Koncem června si pak zašel na fotbal při Poháru FIFA v Moskvě a při té příležitosti se i vyfotil s fotbalovou legendou Pelém.

#свадьба #шубская #овечкин

Příspěvek sdílený Вячеслав Манучаров (@manucharov),

Поздравляю молодожён с рождением новой семьи @aleksandrovechkinofficial !!! ❤️❤️❤️ Здоровья, счастья, любви, семейного благополучия!!! Спасибо куме Яне Рудковской @rudkovskayaofficial за видео !!! #овечкин #свадьба #любовь #жених #невеста #тилитилитестоженихиневеста #александровечкин #анастасияшубская #шубская #овечкины #хоккей #хоккейроссии #кума #янарудковская #шоубизнес #новостишоубизнеса #instasize #спорт #sport #зож #love

Příspěvek sdílený СЕРГЕЙ ЗВЕРЕВ (@zverevsuperstar),

- Reklama -

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -