- Reklama -

Palát pomohl dvěma body přiblížit Bolts finále

- Reklama -

Islanders 1:4 Tampa Bay (0:0, 1:2, 0:2)

stav série 3:1 pro Tampu Bay
Branky a nahrávky: 32. B. Nelson (Jo. Bailey) – 32. Coleman (Gourde, Vasilevskij), 32. Palát (Kučerov, B. Point), 44. B. Point (Palát, Kučerov), 58. Maroon (Gourde, Paquette)
Československá stopa v utkání:
Erik Černák (TBL) 0+0, 2 střely na bránu, čas na ledě 16:13
Ondřej Palát (TBL) 1+1, 5 střel na bránu, čas na ledě 18:04
Tři hvězdy utkání
1. Brayden Point (TBL) 1+1

2. Ondřej Palát (TBL) 1+1
3. Nikita Kučerov (TBL) 0+2
New York Islanders: Varlamov (Greiss) – Pelech, Pulock, D. Toews, Mayfield, Leddy, A. Greene – Lee (C), Barzal, Eberle – Beauvillier, B. Nelson, Jo. Bailey (A) – M. Martin, Pageau, Clutterbuck (A) – Brassard, Komarov, Johnston.

Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Hedman (A), Bogosian, McDonagh (A), Černák, Sergačjov, Shattenkirk, L. Schenn – Palát, B. Point, Kučerov – Killorn (A), Cirelli, T. Johnson – Goodrow, Gourde, Coleman – Maroon, Paquette.
- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -