- Reklama -

Palátův gól Tampě nestačil, finále pokračuje

- Reklama -

Tampa Bay 2:3 pp Dallas (0:1, 1:0, 1:1 – 0:0, 0:1)

stav série 3:2 pro Tampu Bay
Branky a nahrávky: 25. Palát (Kučerov, B. Point), 44. Sergačjov (B. Point) – 18. Perry (Seguin, Oleksiak), 54. Pavelski (Heiskanen, Seguin), 90. Perry (J. Klingberg, Seguin)
Československá stopa v utkání:
Erik Černák (TBL)  0+0, 1 střela na bránu, čas na ledě 28:17
Jan Rutta (TBL) 0+0, 0 střel na bránu, čas na ledě 26:43
Ondřej Palát (TBL) 1+0, 3 střely na bránu, čas na ledě 29:35
Andrej Sekera (DAL) 0+0, 0 střel na bránu, čas na ledě 13:38
Tři hvězdy utkání
1. Corey Perry (DAL) 2+0
2. Tyler Seguin (DAL) 0+3
3. Brayden Point (TBL) 0+2
Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Rutta, Hedman (A), Shattenkirk, McDonagh (A), Černák, Sergačjov – Kučerov, B. Point, Palát – T. Johnson, Cirelli, Killorn (A) – Coleman, Gourde, Goodrow – Verhaeghe, Paquette, Maroon.

Dallas Stars: Chudobin (Oettinger) – J. Klingberg (A), Lindell, Heiskanen, Oleksiak, Hanley, Sekera – Radulov, Pavelski, Ja. Benn (C) – Perry, Seguin (A), Kiviranta – Gurjanov, Dickinson, Janmark – Caamano, Dowling, Cogliano.
- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -