- Reklama -

Pan Neznámý si v Ottawě vysloužil minimální mzdu

- Reklama -

Fanda NHL
Nechráněný volný hráč Chase Balisy podepsal s Ottawou roční dvoucestný kontrakt. Smlouva útočníkovi vynese na úrovni NHL 650 tis. amerických dolarů. Jedná se o nejnižší možnou částku, jež mohl klub nabídnout.
Šestadvacetiletý Balisy odehrál v uplynulé sezóně 67 zápasů v dresu celku AHL Springfield Thunderbirds, za něž si připsal 35 bodů (14+21). Kromě toho zažil svůj debut v NHL, kde v osmi kláních hájil barvy Floridy.


Z TÁBOR SENS: Ceciho nároky usměrnila arbitráž
Rodák z Kalifornie byl draftován Nashvillem v roce 2011 z celkového 170. místa. I navzdory solidním čtyřem letům stráveným na Western Michigan University ale neprojevili Predators zájem dát mu šanci prosadit se ve slavné soutěži.
Svůj první kontrakt s týmem NHL Balisy podepsal až v roce 2015, kdy si jej vyhlídli Panthers. Ani na Floridě však nezazářil a na výraznější stopu v profesionálním hokeji tak stále čeká.
Titulní foto: Perry McKenna

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -