- Reklama -

Panarin a Bobrovskij míří na Floridu. Zatím jen na návštěvu

- Reklama -

Vypadá to, že Florida nemíní mrhat časem a chce vyjednávat s velkými jmény nadcházejícího volného trhu.
Bob McKenzie ze stanice TSN přišel s informací, že gólman Sergej Bobrovskij a útočník Artěmij Panarin zamířili na jih, kde se mají v pondělí setkat s vedením Panthers. Ti by údajně s oběma hráči rádi uzavřeli kontrakt.

Florida se o hvězdy Columbusu zajímá minimálně od začátku února. Larry Brooks z deníku New York Post tehdy napsal, že Panteři nabídli Bobrovskému osmiletou smlouvu.
30letý Rus, který posledních sedm let strávil u Blue Jackets, exceloval během play-off, v němž zaznamenal úspěšnost zákroků 92,5 procent. Dvojnásobný držitel Vezinovy trofeje by byl důstojnou náhradou Roberta Luonga, nad jehož budoucností visí i vinou zdravotních problémů otazník.
V uplynulé sezóně zářil i 27letý Panarin. Na svém kontě má z minulého ročníku 79 zápasů, v nichž nasbíral 87 bodů a stanovil si své kariérní maximum. Během deseti střetnutí o Stanley Cup jich přidal dalších jedenáct.
Z lavičky by jej navíc koučoval Joel Quenneville, jehož dobře zná ze společného angažmá v Chicagu.
Bobrovskij i Panarin se stanou 1. července nechráněnými volnými hráči.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -