- Reklama -

Panthers se pokouší vytrejdovat svého gólmana

- Reklama -

Florida začala pracovat na výměně zahrnující brankáře Jamese Reimera. Informaci přinesl George Richards z portálu The Athletic.
31letému Kanaďanovi zbývají z jeho stávající kontraktu s cap hitem 3,4 mil. dolarů ještě dva roky.

Richards ke snaze Panthers dodává, že klub upřednostní před vykoupením ze smlouvy trejd. Ten totiž může na rozdíl od první varianty uvolnit dostatečný prostor pod platovým stropem.
Reimer se ve své třetí sezóně mezi Pantery trápil, když zaznamenal bilanci 13-12-5, úspěšnost zákroků 90 procent a průměr 3,09 gólu na zápas. O místo v bráně se dělil s veteránem Robertem Luongem.
A jak se pokusí Florida situaci v brankovišti vyřešit? V kuolárech se šeptá, že celek z Miami pokoukává po Sergeji Bobrovském, který se může stát 1. července nechráněným volným hráčem.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -