- Reklama -

Pastrňák a Kaše nebyli ve formě, uvedl Cassidy

- Reklama -

Hlavní kouč Bostonu Bruce Cassidy ve středu uvedl, že čeští forvardi David Pastrňák a Ondřej Kaše nebyli ve stavu, aby mohli bojovat o Stanley Cup.
Jeho slova přinesl Joe Haggerty ze stanice NBC Sports Boston.

HIT LÉTA: Plážové osušky NHL za výprodejové ceny!

Pastrňák si v deseti duelech play-off  připsal „jen“ tři branky a sedm asistencí. Po celou dobu jej ale sužovalo zranění dolní části těla.
„Mohli jste vidět, že neměl svou top rychlost,“ poznamenal Cassidy.
Pastrňák a Kaše vynechali celý tréninkový kemp, jelikož nepřišli do USA s dostatečným předstihem, aby se mohli připojit ke spoluhráčům. I tato skutečnost se podepsala na jejich formě.
„Samozřejmě nebyla jejich kondička na takové úrovni, na jaké by měla být, aby ustáli náročnost play-off. Mohly za to i jiné okolnosti. Typicky máte celý ročník na to, abyste si kondici budovali, pokud zmeškáte začátek. Tento rok jsme takový luxus neměli,“ uvedl zkušený kouč.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -