- Reklama -

Pastrňák posunul Boston třemi body do finále Stanley Cupu

Carolina 0:4 Boston (0:0, 0:2, 0:2)

Stav série: 0:4

- Reklama -


Branky a nahrávky: 25. Pastrňák (Marchand, Krug), 39. Bergeron (Pastrňák), 51. Bergeron (Pastrňák), 58. Marchand (Bergeron, Krejčí)
Československá stopa v utkání:
David Krejčí (BOS) 0+1, 1 střela, čas na ledě 14:02
David Pastrňák (BOS) 1+2, 2 střely, čas na ledě 14:21
Tři hvězdy utkání:
1. Patrice Bergeron (BOS) 2+1, 6 střel na bránu
2. David Pastrňák (BOS) 1+2, čas na ledě 14:21
3. Tuukka Rask (BOS) 24 zákroků, 100.0%

Diváci: 19 041
Carolina Hurricanes: McElhinney (Mrázek) – Slavin, D. Hamilton, Pesce, Faulk (A), H. Fleury, de Haan – Svečnikov, J. Staal (A), T. Teräväinen – Niederreiter, Aho, Williams (C) – Ferland, McKegg, B. McGinn – Foegele, Wallmark, Mäenalanen.

Boston Bruins: T. Rask (Halák) – Grzelcyk, McAvoy, Krug, Carlo, J. Moore, Clifton – Marchand, Bergeron (A), Pastrňák – DeBrusk, Krejčí (A), Backes (A) – Ma. Johansson, Coyle, Heinen – Nordström, Kuraly, Acciari.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -