- Reklama -

Patrick Kane věří, že bude omilostněn

- Reklama -

První dobrá zpráva pro fanoušky Chicaga: Jestřábi pozvali do přípravného kempu i Patricka Kanea, jenž je vyšetřován v otázce údajného sexuálního napadení. Druhá: útočník Jestřábů věří, že z případu vyjde s čistým štítem.
„Tohle období je velice náročné pro spoustu lidí a já se nemůžu dostatečně omluvit všem, které to zasáhlo: své rodině, spoluhráčům, tomuhle skvělému klubu a pochopitelně také fanouškům,“ přečetl Kane předem připravený proslov na tiskové konferenci v univerzitním areálu Notre Dame, kde se Blackhawks chystají na nastávající sezónu.
„S plným respektem k probíhajícímu procesu se nebudu k záležitosti vyjadřovat, ale věřím, že jakmile vyjdou na světlo všechna fakta, dostane se mi rozhřešení, že jsem neprovedl nic špatného,“ dodal Kane.


Mohlo by vás zajímat:


Ještě před hráčovým proslovem předstoupil před zástupce médií prezident klubu John McDonough. Ve svém vystoupení mimo jiné řekl: „Jsme si vědomi, že Patrick Kane se musí vypořádat s velice vážnou situací. Na základě našich rozhovorů s jeho právníky, kteří mají informace z první ruky, jsme se rozhodli umožnit Patrickovi zúčastnit se tréninkového kempu. Budeme i nadále plně respektovat podmínky vyšetřovacího procesu a celou záležitost nebudeme v tuto chvíli více komentovat.“
Policie zatím nevznesla proti Kaneovi žádné obvinění. Podle listu Chicago Tribune se právníci obou stran snaží dospět k dohodě, která by ukončila vyšetřování, mezitím ale státní zástupce připravuje podklady pro jednání velké poroty, k němuž by mohlo dojít ještě tento měsíc.
Foto: Bridget Samuels

- Reklama -
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -