- Reklama -

Patrick Kane změnil plány na oslavy se Stanley Cupem. Může za to vyšetřování

- Reklama -

fb-chicago
Už potřetí za několik málo posledních let si Patrick Kane mohl užít vlastní oslavu se Stanley Cupem. Při dvou předchozích případech vzal slavný pohár na oblíbená místa v rodném Buffalu a původně to samé plánoval i letos. Měl trofej ukázat v nemocnici a vzít ji také na střechu jednoho oblíbeného baru, ale nakonec obojí zrušil. Rozhodl se, že uspořádá jen soukromý večírek ve svém domě pro pár lidí.
Za náhlou změnu pravděpodobně může rozruch z posledních dní. Kane je totiž vyšetřován v souvislosti s údajným znásilněním a tak je celkem pochopitelné, že nechce na veřejnosti poutat mnoho pozornosti.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Vše před pár dny rozpoutal list Buffalo News. Ten napsal, že na policii přišla místní mladá dívka a obvinila Kanea, že ji ve svém domě znásilnil. Potkali se prý v nočním klubu v Buffalu v sobotu v noci nebo v neděli nad ránem. Údajná oběť byla odvezena do nemocnice, kde měli potvrdit, že byla opravdu znásilněna.
Deník Chicago Tribune poté přispěchal se svědectvím Kaneových sousedů. Ti potvrdili, že v neděli přijela ke Kaneovu domu tři neoznačená policejní auta. Z nich vystoupilo několik lidí v civilu a vstoupilo do domu, kde používali světla a baterky. Minimálně jeden člověk měl prý rukavice a další venku pořizoval snímky domu.
„Město Hamburg vyšetřuje incident, který se odehrál v domě hokejisty NHL Patricka Kanea o minulém víkendu,“ potvrdil šéf policie v Hamburgu nedaleko Buffala Gregory Wickett a dodal, že se čeká na výsledky forenzních testů. Do té doby nemá smysl cokoli komentovat. Kane zatím nebyl z ničeho oficiálně obviněn a normálně pokračuje s přípravou na novou sezónu.


Bude vás zajímat:

- Reklama -

Každopádně už si najal dobrého právníka. Paul Cambria má velmi dobrou reputaci a v minulosti zastupoval hodně mediálních hvězd. Například pornografického magnáta Larryho Flynta, nebo zpěváka Marilyna Mansona. Kanea zastupoval už v roce 2009, kdy fyzicky napadl taxikáře. Tehdy hokejista vyfasoval podmíněný dvanáctiměsíční trest.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -