- Reklama -

Patrick Kane zmizí z obalu hry NHL 16

- Reklama -

Společnost EA Sports ve středu oznámila, že z obalu jejich hry NHL 16 bude odstraněno pravé křídlo Chicaga Blackhawks Patrick Kane. Důvod je jasný, jeho vyšetřování a obvinění ze znásilnění.
Společnost EA Sports v této souvislosti zveřejňuje na Twitteru svoje prohlášení:


S ohledem na probíhající vyšetřování zahrnující Patricka Kanea, již nebude tento hráč mluvčím uvedení hry EA SPORTS NHL 16.
Neobjeví se ani na obalu hry a nijak se nebude podílet na ostatních propagačních aktivitách kolem EA SPORTS NHL 16.
Na přebalu hry EA SPORTS™ NHL 16 se měl objevit Jonathan Toews a Patrick Kane, aktuální vítězové Stanley Cupu a hráči Chicaga Blakchawks. Poprvé v historii značky tak mělo být k vidění na obalu dva spoluhráči a Stanley Cup k tomu. Vybraná dvojice měla ztělesňovat slogan EA Sports „hrát společně, vyhrát společně“. Tato věc byla oznámena na slavnostním předávání cen NHL.
Není to poprvé, kdy série EA NHL změnila sportovce od původního oznámení. U vydání hry v roce 2004 měl být na obalu kapitán Bostonu Bruins Joe Thornton. Nicméně poté, co byl obviněn z napadení, bylo oznámeno, že na obalu hry bude Dany Heatley tehdejší hráč Atlanty Thrashers.
Heatley zůstal v plánu do doby, než došlo k dopravní nehodě, ve které zemřel jeho spoluhráč Dan Snyder. Firma EA opět změnila obal a tentokrát se na něm objevila tehdejší hvězda Colorada Avalanche Joe Sakic.
Dvakrát se na obalu hry objevili pouze Toews (objevil se na severoamerickém a celosvětovém obalu). Alexandr Ovečkin (na ruském obalu) a Teemu Selänne zdobil obal finského vydání také dvakrát.
NHL 16 je vychází v Severní Americe 15 září. V Česku a na Slovensku 18. září, a to ve verzích pro Xbox One a PlayStation 4.
Foto/Photo by: EA Sports

- Reklama -
Pavel Šmerda
Narozen v krásném roce 1971, kdy ještě v lese zpívali ptáci a na stromech rostlo ovoce bez chemického postřiku :-), NHL mě fascinuje pro svoji rychlost a neuvěřitelně zvlaštní energíí, která mně okamžitě vtáhne do dění na ledě... Zvlášť atraktivní bylo pro mě sledování celé kariery mého nejoblíbenějšího hráče a tím není nikdo jiný než Tomáš Kaberle... Díky za vše Tome!

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -