- Reklama -

Pět destinací, v nichž může zakotvit Braden Holtby

- Reklama -

Gólman Capitals Braden Holtby by se mohl stát po této sezóně mezi volnými hráči horkým zbožím. 30letý Kanaďan po vypadnutí v prvním kole připustil, že by si už nikdy dres Washingtonu nemusel obléci.
Za situace, kdy se očekává, že Caps vstoupí do sezóny 2020/21 s Iljou Samsonovem na pozici jedničky, je na čase podívat se, kde by mohl na podzim zapustit kořeny.
V následujících pěti destinacích by to mohlo Holtbymu slušet.

HOKEJOVÁ BOMBA: ROUŠKY NHL ZA PÁR KAČEK!

Edmonton Oilers

Oilers potřebují v bráně velké jméno, aby se mohli stát skutečným adeptem na Stanley Cup. Mike Smith i Mikko Koskinen se v kvalifikaci trápili, zatímco Holtby by Olejářům přinesl minimálně zkušenosti z play-off.

Holtby strávil 10 let s Alexem Ovečkinem na obzoru a určitě by mu to slušelo i s Connorem McDavidem.

San Jose Sharks

Brankáři Sharks nejsou dobří. Aaron Dell ani Martin Jones nezajistí San Jose dobré statistiky v bráně. V uplynulém ročníku inkasovali Žraloci v průměru 3,21 branky na utkání, což je číslo, které je hodně vzdaluje od elity.
Dell se k tomu může stát nechráněným volným hráčem a San Jose se tak uvolní jedna gólmanská pozice.

- Reklama -

Carolina Hurricanes

Petr Mrázek i James Reimer jsou pro příští ročník pod smlouvou. Jsou ale zárukou kvality?

Oba dva měli v uplynulé sezóně lepší čísla než Holtby, ani jeden z nich ale nemá dostatečné zkušenosti z play-off. Hurricanes budují pro příští rok nepropustnou obranu vedenou Jaccobem Slavinem, Dougiem Hamiltonem a dalšími. Elitní gólman by jim slušel.

Ottawa Senators

39letý Craig Anderson se může stát nechráněným volným hráčem a není vyloučeno, že pověsí brusle na hřebík. Marcus Högberg pak ještě není na pozici jedničky připraven. Ottawa se může stát pro Holtbyho ideálním působištěm.

Detroit Red Wings

Detroit zatím není ve stavu, kdy by mohl pomýšlet na úspěch. Jimmy Howard, který byl v Detroitu během sezóny 2019/20 jedním ze čtyř brankářů, se ale může stát nechráněným volným hráčem.
Red Wings tak mohou pomýšlet na veterána, který by se stal jasnou jedničkou.

Anketa NHLnews

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -